Curs valutar ProCredit Bank

Pe aceasta pagina gasiti cursul valutar valabil astazi la ProCredit Bank.
Cursul de cumparare reprezinta cursul la care banca cumpara valuta. Cursul de vanzare reprezinta cursul la care banca vinde valuta.
  Valuta Cumparare Vanzare
  EUR - Euro 4.9022 5.0470
  USD - Dolar American 4.6774 4.8600

* Banca poate modifica cursul valutar imediat după ce acesta a fost preluat de catre noi. Înainte de a încheia o tranzacție de schimb valutar va rugam să verificați cursurile pe site-ul oficial (link curs valutar) sau la o sucursala a bancii.

Informatii despre ProCredit Bank

Logo ProCredit Bank

ProCredit Bank a intrat pe piața din România în anul 2002 și reprezintă rezultatul unui parteneriat între mai multe instituții financiare, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC) - și Commerzbank. ProCredit Bank România (fostă Miro Bank) și-a început activitatea ca bancă de finanțare pentru microintreprinderi, in prezent este orientata spre servicii bancare pentru intreprinderi mici si mijlocii, dar si pentru persoane fizice.


CEO: Mariana Dimitrova Petkova



Cod SWIFT: MIROROBU

Sediu central:
Strada Buzesti, nr. 62 - 64, sector 1

Contact:

Tel: 0372-100.200 / 021-201.55.55
Caruri: 021-201.60.51

https://www.procreditbank.ro/ro/contacte/contact-center



https://www.facebook.com/procreditbankromania/


Mai multe resurse despre ProCredit Bank:

https://www.procreditbank.ro/ro/despre-noi/misiune

https://ro.wikipedia.org/wiki/ProCredit_Bank_Rom%C3%A2nia

Pe scurt
  • Piețele financiare internaționale au reușit să resoarbă șocul AI. Acțiunile BRD – în topul tranzacțiilor de la BVB

    Într-o sesiune cu o volume cu puțin sub pragul de 10 milioane euro, indicele principal al bursei românești a câștigat o treime de procent.

  • BNR face primele referiri la situația politico-electorală de la finele anului trecut. Banca rămâne îngrijorată de situația fiscal-bugetară, chiar și după măsurile guvernamentale

    Banca Națională a României face primele referiri la situația politco-electorală de la finele anului trecut. Banca arată că tulburările politice interne au dus la creșterea dobânzilor și că situația rămâne o sursă de presiune pe cursul de schimb. Continuă de asemenea îngrijorările cu privire la situația fiscal-bugetară, în pofida măsurilor anunțate de guvern pentru acest an.